• Μέρη E312D2 4465409 αντλιών μεταφοράς καυσίμων diesel μηχανών εκσκαφέων
  • Μέρη E312D2 4465409 αντλιών μεταφοράς καυσίμων diesel μηχανών εκσκαφέων
  • Μέρη E312D2 4465409 αντλιών μεταφοράς καυσίμων diesel μηχανών εκσκαφέων
Μέρη E312D2 4465409 αντλιών μεταφοράς καυσίμων diesel μηχανών εκσκαφέων

Μέρη E312D2 4465409 αντλιών μεταφοράς καυσίμων diesel μηχανών εκσκαφέων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CAT
Αριθμό μοντέλου: 4465409

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: US$50-US$180
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100Pcs
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Συσκευασία: Πρότυπα Αριθμός Μέρους: 4465409
Πρότυπο μηχανών: E312D E315D C6.6 C4.4 Όρος: Νέος
Ποιότητα: 100% επαγγελματική δοκιμή Όνομα προϊόντων: αντλία μεταφοράς καυσίμων
Εμπορικό σήμα: ΓΑΤΑ
Υψηλό φως:

Αντλία μεταφοράς καυσίμων diesel εκσκαφέων

,

Αντλία E312D2 μεταφοράς καυσίμων diesel

,

Μέρη αντλιών μεταφοράς καυσίμων μηχανών

Περιγραφή προϊόντων

Αντλία 446-5409 4465409 μεταφοράς καυσίμων diesel μηχανών αντλιών T417445 C7.1 μεταφοράς καυσίμων μερών εκσκαφέων ΓΑΤΩΝ E312D2

Περιγραφή προϊόντων:

Η αντλία μεταφοράς καυσίμων ΓΑΤΩΝ μας είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της μηχανής diesel, η οποία είναι αρμόδια για την παροχή των καυσίμων στη μηχανή και για τον έλεγχο της ταχύτητας της μηχανής και της δύναμης παραγωγής. Αυτή η αντλία ισχύει στη μηχανή ΓΑΤΩΝ E312D E315D C6.6 C4.4 και χρησιμοποιείται ευρέως στα ειδικά οχήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, τα εξάγοντας μηχανήματα, τα οδικά μηχανήματα, τον εξοπλισμό προστασίας του περιβάλλοντος, τα σύνολα γεννητριών και άλλες εφαρμογές. Έχουμε διευθύνει την επαγγελματική δοκιμή 100% σε κάθε μια από την αντλία μεταφοράς καυσίμων μας για να εξασφαλίσουμε το υψηλότερο ποιοτικό προϊόν για τους πελάτες μας. Η πληρωμή 100% εκ των προτέρων και μέθοδοι παράδοσης περιλαμβάνει DHL, FEDEX, UPS και από το έδαφος sea/by.

Η αντλία μεταφοράς καυσίμων ΓΑΤΩΝ μας είναι μια αξιόπιστη αντλία εγχύσεων καυσίμων μηχανών, η οποία σχεδιάζεται για να παραδώσει την ακριβή και ακριβή παράδοση καυσίμων για τη μηχανή ΓΑΤΩΝ. Μπορεί να ικανοποιήσει τους διαφορετικούς λειτουργούντες όρους και να βελτιώσει τη σταθερότητα της μηχανής. Με την ανώτερη ποιότητα και την απόδοσή της, η αντλία μεταφοράς καυσίμων μας μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία μηχανών, τη μέγιστη παραγωγή δύναμης και τη αποδοτικότητα καυσίμου.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Αντλία μεταφοράς καυσίμων diesel
  • Θέση προέλευσης: Κίνα
  • Συσκευασία: Πρότυπα
  • Πληρωμή: 100% εκ των προτέρων
  • Εξουσιοδότηση: 6 μήνες
  • Όρος: Νέος
  • Αντλία μεταφοράς καυσίμων μηχανών
  • Αντλία μεταφοράς καυσίμων

Εφαρμογές:

Η αντλία μεταφοράς καυσίμων diesel είναι ένα από τα περισσότερα σημαντικά μέρη της μηχανής, και μια αξιόπιστη αντλία εγχύσεων είναι ουσιαστική για την ομαλή λειτουργία μηχανών. Η αντλία μεταφοράς καυσίμων diesel μας γίνεται από υψηλό - ποιοτικό υλικό και σχεδιάζεται για να εξασφαλίσει ότι η μηχανή σας λειτουργεί βέλτιστα. Γίνεται από τη ΓΑΤΑ, ένα διάσημο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία μερών μηχανών, και έχει μια έξι μηνών εξουσιοδότηση. Η αντλία είναι κατάλληλη για τις μηχανές ΓΑΤΩΝ E312D E315D C6.6 C4.4, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως στα ειδικά οχήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, τα εξάγοντας μηχανήματα, τα οδικά μηχανήματα, τον εξοπλισμό προστασίας του περιβάλλοντος και τα σύνολα γεννητριών.

Μπορούμε να παραδώσουμε την αντλία εγχύσεων καυσίμων σε όλες τις χώρες παγκοσμίως μέσω DHL, της FEDEX, του UPS και άλλων μεθόδων παράδοσης. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των μεθόδων παράδοσης, που περιλαμβάνουν θαλασσίως και από τη στεριά. Οι αντλίες μεταφοράς καυσίμων diesel μας είναι ολοκαίνουργιες και είναι βέβαιες να παρέχουν τη μακράς διαρκείας απόδοση.

Εάν ψάχνετε μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας αντλία μεταφοράς καυσίμων diesel, κατόπιν μην φανείτε όχι αργότερα από την αντλία μεταφοράς καυσίμων μας από τη ΓΑΤΑ. Εάν το χρειάζεστε για τη μηχανή σας ή για άλλες εφαρμογές, είναι βέβαιο να παρέχει την αξιόπιστη απόδοση.

Τεχνικές παράμετροι:

Μέρος Nunmber 4465409
Θέση προέλευσης Κίνα
Εξουσιοδότηση 6 μήνες
Συσκευασία Πρότυπα
Όνομα προϊόντων Αντλία μεταφοράς καυσίμων diesel
Εμπορικό σήμα ΓΑΤΑ
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες Εφαρμόσιμος στο εμπορικό σήμα και το πρότυπο εξοπλισμού: Όπως η ΓΑΤΑ E312D E315D C6.6 C4.4 που χρησιμοποιείται ευρέως στα ειδικά οχήματα, μηχανήματα κατασκευής, εξάγοντας μηχανήματα, οδικά μηχανήματα, εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος, σύνολα γεννητριών.
MOQ 1 κομμάτι
Τύπος μηχανών Diesel
Ποιότητα 100% επαγγελματική δοκιμή
Αντλία μεταφοράς καυσίμων Αντλία μεταφοράς καυσίμων μηχανών, αντλία εγχύσεων καυσίμων

Προσαρμογή:

Η αντλία μεταφοράς καυσίμων diesel μας είναι η τέλεια επιλογή για τις όλες ανάγκες αντλιών μεταφοράς καυσίμων σας. Με μια εξάμηνη εξουσιοδότηση, ξέρετε ότι παίρνετε ένα ποιοτικό προϊόν. Αυτή η αντλία γίνεται στην Κίνα και είναι συμβατή με τη μηχανή modelsE312D E315D C6.6 C4.4. Έχει εξεταστεί και εγκεκριμένος από τους επαγγελματικούς μηχανικούς μας και είναι εγγυημένο για να είναι της υψηλότερης ποιότητας. Έχουμε την καλύτερη αντλία μεταφοράς καυσίμων ΓΑΤΩΝ στην αγορά, έτσι μπορείτε πάντα να βασιστείτε σε μας για όλες τις ανάγκες αντλιών εγχύσεων καυσίμων σας.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία αντλιών εγχύσεων καυσίμων diesel

Προσφέρουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τις αντλίες εγχύσεων καυσίμων diesel. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να ανιχνευήσετε λάθη οποιαδήποτε ζητήματα που μπορείτε, και να παρέχετε τις υπηρεσίες επισκευής ή αντικατάστασης ανάλογα με τις ανάγκες. Παρέχουμε επίσης τις προληπτικές υπηρεσίες συντήρησης, όπως ο καθαρισμός και η επιθεώρηση των συστατικών, για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστες απόδοση και τη μακροζωία της αντλίας σας.

Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια με μια αντλία εγχύσεων καυσίμων diesel, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές μας τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία της αντλίας εγχύσεων καυσίμων diesel

Η αντλία εγχύσεων καυσίμων diesel συσκευάζεται για τη ναυτιλία σε ένα εύρωστο κουτί από χαρτόνι. Πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή για να αποτρέψει τη ζημία κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Μέσα στο κιβώτιο, η αντλία εγχύσεων κρατιέται ασφαλώς σε ισχύ με τα ένθετα αφρού ή άλλο μειώνοντας υλικό.

Το κιβώτιο πρέπει να ονομαστεί σαφώς με τις λέξεις «αντλία εγχύσεων καυσίμων diesel» και ο αύξων αριθμός του προϊόντος. Αυτό πρόκειται να εξασφαλίσει ότι το κιβώτιο δεν ανοίγουν κατά λάθος και ότι το προϊόν φθάνει στον προορισμό του ακίνδυνα.

Η αντλία εγχύσεων πρέπει να σταλεί από μια αξιόπιστη υπηρεσία αγγελιαφόρων που προσφέρει την καταδίωξη και την ασφάλεια. Η παράδοση πρέπει να ακολουθηθεί έως ότου φθάνει στον προορισμό της.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Μέρη E312D2 4465409 αντλιών μεταφοράς καυσίμων diesel μηχανών εκσκαφέων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.