• Van de de Overdrachtpomp van graafwerktuigengine diesel fuel Delen E312D2 4465409
  • Van de de Overdrachtpomp van graafwerktuigengine diesel fuel Delen E312D2 4465409
  • Van de de Overdrachtpomp van graafwerktuigengine diesel fuel Delen E312D2 4465409
Van de de Overdrachtpomp van graafwerktuigengine diesel fuel Delen E312D2 4465409

Van de de Overdrachtpomp van graafwerktuigengine diesel fuel Delen E312D2 4465409

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: CAT
Modelnummer: 4465409

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: US$50-US$180
Verpakking Details: Neutrale Verpakking
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 100Pcs
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Verpakking: Norm Onderdeelnummer: 4465409
Motormodel: E312D E315D C6.6 C4.4 Voorwaarde: Nieuw
Kwaliteit: 100% professionele Test Productnaam: de pomp van de brandstofoverdracht
Merk: KAT
Hoog licht:

De Pomp van graafwerktuigdiesel fuel transfer

,

De Pomp E312D2 van de dieseloverdracht

,

De Delen van de de Overdrachtpomp van de motorbrandstof

Productomschrijving

Van de de Pompt417445 C7.1 Motor van Parts Fuel Transfer van het KATTENe312d2 Graafwerktuig van de de Dieseloverdracht Pomp 446-5409 4465409

Productomschrijving:

Onze de Overdrachtpomp van de KATTENbrandstof is een integraal onderdeel van de dieselmotor, die voor het leveren van brandstof aan de motor en van het controleren van de snelheid van de motor en de outputmacht de oorzaak is. Deze pomp is van toepassing op KATTENe312d E315D C6.6 C4.4 motor en in speciale voertuigen, bouwmachines, mijnmachines, wegmachines, milieubescherming materiaal, generatorreeksen en andere toepassingen wijd gebruikt. Wij hebben de professionele test van 100% aangaande elk van onze Pomp van de Brandstofoverdracht uitgevoerd om het hoogste kwaliteitsproduct voor onze klanten te verzekeren. De betaling 100% en leveringsmethodes omvat vooraf DHL, FEDEX, UPS en over sea/by-land.

Onze de Overdrachtpomp van de KATTENbrandstof is een betrouwbare pomp van de motorbrandstofinjectie, die wordt ontworpen om nauwkeurige en nauwkeurige brandstoflevering voor KATTENmotor te leveren. Het kan de verschillende exploitatievoorwaarden ontmoeten en de stabiliteit van de motor verbeteren. Met zijn superieure kwaliteit en prestaties, kan onze Pomp van de Brandstofoverdracht motor het vlotte lopen, maximummachtsoutput en brandstofefficiency verzekeren.

Eigenschappen:

  • Productnaam: De Pomp van de dieseloverdracht
  • Plaats van Oorsprong: China
  • Verpakking: Norm
  • Betaling: 100% vooraf
  • Garantie: 6 maanden
  • Voorwaarde: Nieuw
  • De Overdrachtpomp van de motorbrandstof
  • De Pomp van de brandstofoverdracht

Toepassingen:

De Pomp van de dieseloverdracht is één van de meeste belangrijke stukken van de motor, en een betrouwbare injectiepomp is essentieel voor vlotte motorverrichting. Onze pomp van de dieseloverdracht wordt gemaakt van hoogte - kwaliteitsmateriaal en ontworpen om ervoor te zorgen dat uw motor optimaal werkt. Het wordt gemaakt door KAT, een beroemd merk in de motoronderdelenindustrie, en heeft een garantie van 6 maanden. De pomp is geschikt voor KATTENe312d E315D C6.6 C4.4 motoren, die wijd in speciale voertuigen, bouwmachines, mijnmachines, wegmachines, milieubescherming materiaal en generatorreeksen worden gebruikt.

Wij kunnen de brandstofinjectiepomp aan alle landen via DHL, FEDEX, UPS en andere leveringsmethodes wereldwijd leveren. Wij bieden een brede waaier van leveringsmethodes aan, die door overzees en over land omvatten. Onze pompen van de dieseloverdracht zijn gloednieuw en zijn zeker om langdurige prestaties te verstrekken.

Als u een betrouwbare en hoogstaande pomp van de dieseloverdracht zoekt, dan kijk neen dan verder onze pomp van de Brandstofoverdracht van KAT. Of u het voor uw motor of voor andere toepassingen nodig hebt, is het zeker om betrouwbare prestaties te verstrekken.

Technische Parameters:

Deel Nunmber 4465409
Plaats van Oorsprong China
Garantie 6 maanden
Verpakking Norm
Productnaam De Pomp van de dieseloverdracht
Merk KAT
Toepasselijke Industrie Van toepassing op Materiaalmerk en Model: Zoals KAT E312D E315D C6.6 C4.4 in Speciale Voertuigen, Bouwmachines, Mijnmachines, Wegmachines, Milieubescherming Materiaal, Generatorreeksen wijd wordt gebruikt die.
MOQ 1 stuk
Motortype Diesel
Kwaliteit 100% professionele Test
De pomp van de brandstofoverdracht De overdrachtpomp van de motorbrandstof, Brandstofinjectiepomp

Aanpassing:

Onze Pomp van de Dieseloverdracht is de perfecte keus voor elk van uw de pompbehoeften van de Brandstofoverdracht. Met een halfjaarlijkse garantie, weet u dat u een kwaliteitsproduct krijgt. Deze pomp wordt gemaakt in China en is compatibel met motor modelsE312D E315D C6.6 C4.4. Het is getest en goedgekeurd door onze professionele ingenieurs en geweest gewaarborgd om van de hoogste kwaliteit te zijn. Wij hebben de beste de Overdrachtpomp van de KATTENbrandstof in de markt, zodat kunt u altijd op ons voor al uw behoeften van de Brandstofinjectiepomp tellen.

Steun en de Diensten:

Van de diesel de Technische ondersteuning en de Dienst Brandstofinjectiepomp

Wij bieden uitvoerige technische ondersteuning en de dienst voor diesel brandstofinjectiepompen aan. Onze ervaren technici kunnen u helpen om het even welke kwesties diagnostiseren en problemen oplossen u, reparatie of vervangings de diensten ervaren en kunt zonodig verlenen. Wij verlenen ook de preventieve onderhoudsdiensten, zoals het schoonmaken van en het inspecteren van componenten, om optimale prestaties en levensduur van uw pomp te verzekeren.

Als u hulp met een diesel brandstofinjectiepomp nodig hebt, gelieve ons voor meer informatie te contacteren over onze technische ondersteuning en serviceaanbiedingen.

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen van Diesel Brandstofinjectiepomp

De diesel brandstofinjectiepomp wordt verpakt voor het verschepen in een stevige kartondoos. Het zou moeten worden behandeld zorvuldig om schade tijdens doorgang te verhinderen. Binnen de doos, wordt de injectiepomp veilig gehouden op zijn plaats met schuimtussenvoegsels of ander beschermend materiaal.

De doos zou duidelijk met de woorden „Diesel Brandstofinjectiepomp“ en het serienummer van het product moeten worden geëtiketteerd. Dit moet ervoor zorgen dat de doos niet per ongeluk wordt geopend en dat het product zijn bestemming veilig bereikt.

De injectiepomp zou door de betrouwbare koeriersdienst moeten worden verscheept die het volgen en verzekering aanbiedt. De levering zou moeten worden gevolgd tot het zijn bestemming bereikt.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de de Overdrachtpomp van graafwerktuigengine diesel fuel Delen E312D2 4465409 kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.